Te huur: Algarve senioren overwinteren

Je bent wat ouder, gepensioneerd en je hebt je steentje wel bijgedragen, zo onderhand. Tijd om aan jezelf te denken en te genieten van de andere goede dingen van het leven. Een wereldreis maken, een mooie cruise, in de zomer lekker genieten op de camping of wellicht overwinteren in een appartement in de Algarve.

Wat is er heerlijker dan uw lichaam en stijve spieren te laten verwarmen door de winterzon terwijl u in een veilige omgeving geniet van de rust en het zeezicht vanaf uw balkon. Want, juist voor senioren, 55plussers en mensen met een mobiliteitsprobleem is toegankelijkheid, rust, gemak en veiligheid erg belangrijk. Daarom hebben we voor hen die willen overwinteren in ons gelijkvloerse appartement in de Algarve een zeer ervaren Nederlandse, vloeiend Portugees sprekende, gastvrouw op wie u kunt terugvallen ingeval van problemen, die u kan helpen en adviseren waar nodig en die u tips geeft indien gewenst, zelfs op gebied van gezondheidszorg. Ziekenhuizen, Nederlands sprekende huisartsen en klinieken zijn goed bereikbaar. Een Nederlandse fysiotherapeute bereikt u op 10 minuten lopen. De hostess bezoekt u 2x per week. Ook de werkster komt 2x per week dus u hoeft zelf alleen maar te genieten van uw overwintering in Portugal.

Zoals we al zeiden: veiligheid, rust, toegankelijkheid en gemak zijn erg belangrijk wanneer je op vakantie in de Algarve gaat of een seniorenreis naar Portugal gaat maken. Hier biedt ons appartement in Portimao het volgende:

Veiligheid - het terrein is geheel ommuurd of omheind en afgesloten voor ongewenste bezoekers door een automatisch hek bij de ingang en binnenkomst in de hal van het gebouw kan alleen met een code of een sleutel. Er is een videobel bij het hek en bij de deur van de hal dus u kunt in uw appartement altijd zien wie er aanbelt. Bovendien is er een ondergrondse garage waar u uw eigen ruime parkeerplaats heeft. De garagedeuren openen alleen met uw afstandsbediening en de lift brengt u vanuit de garage direct tot aan uw voordeur. Een veiligheid van een andere orde is onze gastvrouw Joke die u regelmatig bezoekt en een redder in nood kan zijn.

Rust – Ons appartement in Portimao ligt op de bovenste (3e) etage, dus geen bovenburen, aan de rand van de stad waar u alle faciliteiten op loopafstand kunt vinden. De meeste appartementen worden bewoond door lokale, werkende gezinnen maar ook door ouderen. U wordt wakker met de opkomende zon in uw slaapkamer en geniet van het uitzicht op uw balkon. Pure rust en genot. Een ander soort rust is het feit dat vrijwel alles voor u geregeld wordt door werkster Daniela en hostess Joke en dat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.

Toegankelijkheid – Het appartement is ruim  van opzet en geheel drempelloos. Uw rollator, rolstoel of scootmobiel zal ook binnen geen probleem geven. De lift komt tot aan uw voordeur, u parkeert in de garage of (gratis) op een van de vele parkeerplaatsen op het beveiligde terrein. Ook heel goedkoop openbaar vervoer, kleine elektrisch aangedreven bussen, stopt in de nabijheid.

Gemak – U hoeft eigenlijk alleen nog maar te genieten van de winterzon, het prachtige uitzicht, de heerlijke restaurantjes in de buurt en uw glaasje wijn op uw balkons. Maar mocht iets uw gemak verstoren, dan zijn er vele oplossingen in de directe omgeving en kunt u bellen met Joke of de eigenaar van het appartement. Gemak en veiligheid van een andere orde kan zijn dat ook uw huisdier is toegestaan. U kunt dus heerlijk met de hond op vakantie!



Kosten: N.o.t.k.



Meer info over deze advertentie.



Contact opnemen met deze adverteerder.



Doe een bod op dit object.


Algarve senioren overwinteren

Informatie over deze advertentie
Geplaatst op:19-08-2020 om 17:57u
Door:Frits Klaarenbeek
Bekeken door: 1225 bezoekers
Aantal vragen: Er zijn 0 vragen gesteld
Woonplaats:BAARLAND
Locatie:

Interesse?
Via dit formulier kunt u een bod uitbrengen.

N.o.t.k.
Jouw bod:
Jouw naam:
E-mailadres:
  Ik ga akkoord met de voorwaarden.

advertentie plaatsen     |     suggesties / opmerkingen     |     algemene voorwaarden

Copyright © 2024. PaginaMarkt.nl is een dienstverlening van Grasbaal.nl. Alle advertenties, teksten, foto's en video's zijn geplaatst door gebruikers van PaginaMarkt.nl. Grasbaal.nl is hiervoor op generlei wijze aansprakelijk. IP-adressen worden opgeslagen; bij misbruik van PaginaMarkt.nl worden deze adressen gebruikt om toegang te ontzeggen en/of gerechtelijke stappen te ondernemen. Lees ook onze Algemene Voorwaarden. Ziet u lege advertentiepagina's? Controleer AdBlock.